“Το www.starfire.gr σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Θα θέλαμε να μας επιτρέψετε να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε με τα τελευταία νέα από το χώρο μας αλλά και για τις αφίξεις νέων προϊόντων, προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια καθώς επίσης και προτάσεις για προϊόντα που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν.

Αν επιθυμείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς, παρακαλούμε επιβεβαιώστε το πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο και στη συνέχεια επιλέξτε το περιεχόμενο της πληροφορίας που θέλετε να λαμβάνετε από το www.starfire.gr:

1) Ναι, θέλω να λαμβάνω νέα από το www.starfire.gr:

α) Μέσω email

β) Μέσω τηλεφώνου

γ) Μέσω sms

δ) Ταχυδρομείου

2) Όχι δεν θέλω να λαμβάνω νέα από το www.starfire.gr

α) Ακύρωση συνδρομής από αυτή τη Λίστα Αλληλογραφίας  (Προεπιλεγμένη)

β) Ακύρωση συνδρομής από όλες τις Λίστες Αλληλογραφίας

γ) Δεν επιθυμώ να λαμβάνω καμία ηλεκτρονική επιστολή από αυτή την ιστοσελίδα στο μέλλον

 

Ενημέρωση για την Επεξεργασία Δεδομένων σας και τα Δικαιώματα σας

Με την εγγραφή σας στο newsletter του www.starfire.gr, παρέχετε, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 7 και 9 του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων (Γ.Κ.Π.Δ. /Ε.Ε. 679/2016) και την εφαρμοστέα εθνική νομοθεσία τη ρητή συγκατάθεσή σας στο www.starfire.gr  που εδρεύει στο Κηφισιά – Αττικής, Εχίνου 42, Τ.Κ. 14564, και αποδέχεστε την επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων.

Για την εγγραφή σας στο newsletter του www.starfire.gr, το τελευταίο διατηρεί την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και το όνομα σας για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletter, προκειμένου να ενημερώνεστε για τις τρέχουσες εξελίξεις στο www.starfire.gr (Νέα του καταστήματος, προσφορές, νέα προϊόντα κτλ.) Ενδέχεται το www.starfire.gr να διαβιβάσει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση σε συνεργαζόμενη εταιρία, στην οποία έχει αναθέσει την ηλεκτρονική αποστολή του newsletter.”

Καθίσταται σαφές ότι έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας. Για να αναιρέσετε τη συγκατάθεση σας κάντε κλικ στη λέξη “Unsubscribe” ή “Διαγραφή” σε οποιοδήποτε email που θα λάβετε από το www.starfire.gr. Εναλλακτικά, μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή σας από το Newsletter μας στέλνοντας email στο : info@starfire.gr.