Ενεργειακά Τζάκια STARFIRE

Τα ενεργειακά τζάκια Palazzetti της εταιρείας μας αποτελούν συστήματα θέρμανσης υψηλής θερμικής απόδοσης και ισχύος. Διαθέτουν τις πιο αυστηρές διεθνείς πιστοποιήσεις και συνοδεύονται από κορυφαίες εγγυήσεις. Άλλωστε η αξιοπιστία μας, μας έχει καταστήσει αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Palazzetti της μεγαλύτερης εταιρείας παγκοσμίως στον χώρο.

Γιατί να επιλέξετε ενεργειακά τζάκια από την STARFIRE

Γιατί να επιλέξετε ενεργειακά τζάκια από την STARFIRE :

 • Κορυφαία τεχνολογία, ποιότητα, και εγγύηση από την Palazzetti

 • Ενεργειακά τζάκια υψηλής αισθητικής

 • Οικολογικά μοντέλα, προστατεύετε το περιβάλλον, μικρότερες εκπομπές CO και μικροσωματιδίων P10 στο περιβάλλον.

 • Πιστοποίηση EcoDesign 2022
 • Υψηλή θερμική απόδοση

 • Μεγάλη θερμική ισχύ

 • Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου

 • Καλύτεροι οικονομικοί όροι θέρμανσης σε σύγκριση με το πετρέλαιο

 • Εγκατάσταση από εξουσιοδοτημένα συνεργεία
 • After Sales

Γιατί να επιλέξετε ενεργειακά τζάκια από την STARFIRE

Γιατί να επιλέξετε ενεργειακά τζάκια από την STARFIRE :

 • Κορυφαία τεχνολογία, ποιότητα, και εγγύηση από την Palazzetti

 • Ενεργειακά τζάκια υψηλής αισθητικής

 • Οικολογικά μοντέλα, προστατεύετε το περιβάλλον, μικρότερες εκπομπές CO και μικροσωματιδίων P10 στο περιβάλλον.

 • Υψηλή θερμική απόδοση

 • Μεγάλη θερμική ισχύ

 • Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου

 • Καλύτεροι οικονομικοί όροι θέρμανσης σε σύγκριση με το πετρέλαιο

 • Κορυφαία τεχνολογία, ποιότητα, και εγγύηση από την Palazzetti

 • Ενεργειακά τζάκια υψηλής αισθητικής

 • Οικολογικά μοντέλα, προστατεύετε το περιβάλλον, μικρότερες εκπομπές CO και μικροσωματιδίων P10 στο περιβάλλον.

 • Υψηλή θερμική απόδοση

 • Μεγάλη θερμική ισχύ

 • Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου

 • Καλύτεροι οικονομικοί όροι θέρμανσης σε σύγκριση με το πετρέλαιο

ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

Τα αερόθερμα ενεργειακά τζάκια συνδυάζουν άψογα υψηλή ενεργειακή απόδοση και προσεγμένο design. Εκτός από τον κλασικό τρόπο μετάδοσης της θερμότητας, τα αερόθερμα ενεργειακά τζάκια ζεσταίνουν τον χώρο μέσω της παραγωγής ζεστού αέρα. Ο αέρας αυτός μπορεί να μεταφερθεί στον χώρο με ελεύθερη φυσική ροή ή με βεβιασμένη μέσω ηλεκτρικού ανεμιστήρα, στη περίπτωση αυτή με ειδικά κανάλια μπορούμε να τον μεταφέρουμε μέχρι και 15μ μακριά και να ζεστάνουμε όλο μας το σπίτι. Στις εκθέσεις μας μπορείτε θα βρείτε αερόθερμα ενεργειακά τζάκια της Palazzetti της μεγαλύτερης εταιρείας παγκοσμίως στον χώρο για να επιλέξετε αυτό που θα χαρίσει στο χώρο σας όχι μόνο θαλπωρή αλλά και πολυτέλεια. Με βάση την καύσιμη ύλη τα ενεργειακά αερόθερμα τζάκια  κατηγοριοποιούνται σε, Ξύλου, Υβριδικά(Ξύλου – Πέλλετ) & Αερίου.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

Τα ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ αποτελούν μια ξεχωριστή κατηγορία, καθώς διαθέτουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα, λειτουργούν ως λέβητες και παράγουν ζεστό νερό . Επιλέγοντας ένα τέτοιο τζάκι και αξιοποιώντας τα σώματα-καλοριφέρ που είναι εγκατεστημένα στο χώρο μπορείτε ουσιαστικά να ζεστάνετε ομοιόμορφα όλο το σπίτι και να ‘’ξεχάσετε’’ τον καυστήρα πετρελαίου. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να ζεστάνουν το boiler για να έχετε και ζεστό νερό χρήσης. Χαρίστε στο χώρο σας ομοιόμορφη θέρμανση με ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ Palazzetti, υψηλής απόδοσης, σύγχρονης αισθητικής και απαράμιλλης κομψότητας. Με βάση την καύσιμη ύλη τα ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ κατηγοριοποιούνται σε, Ξύλου & Υβριδικά(Ξύλου – Πέλλετ).

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΞΥΛΟΥ

Σύγχρονα συστήματα θέρμανσης που θα ικανοποιήσουν & τους πιο απαιτητικούς.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΞΥΛΟΥ

Σύγχρονα συστήματα θέρμανσης που θα ικανοποιήσουν & τους πιο απαιτητικούς.

Τα ενεργειακά τζάκια καύσης ξύλου Palazzetti είναι πραγματικά συστήματα θέρμανσης. Οικολογικά, στιβαρά , ανθεκτικά στην πάροδο του χρόνου, με υψηλές πιστοποιημένες αποδόσεις, μπορούν να θερμάνουν ολόκληρα σπίτια.

Τα τζάκια με καύση ξύλου είναι ιδανικά τόσο ως ενιαία και μοναδική πηγή θέρμανσης όσο και για ενσωμάτωση με σύνδεση στα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης με πετρέλαιο, φυσικό αέριο ή υγραέριο, με αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση να αποτελούν την βέλτιστη λύση για τη μείωση της κατανάλωσης και του ετήσιου κόστους θέρμανσης.

Τα ενεργειακά τζάκια με καύση ξύλου διαθέτουν δύο τύπους συστημάτων θέρμανσης, ΑΕΡΑ ή ΝΕΡΟΥ-ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ, και έχουν σχεδιαστεί για δύο τύπους αναγκών:

 • για όσους έχουν ήδη τζάκι και σκοπεύουν να το αντικαταστήσουν με ένα νέο χωρίς να αλλάξουν τη δομή και την επένδυση του παλιού τζακιού στη περίπτωση αυτή εισάγεται το καινούριο τζάκι ως ένθετο-κασέτα (σειρά Ecopalex) μέσα στην  εστία του παλιού τζακιού
 • ή για όσους σκοπεύουν να εγκαταστήσουν ένα νέο τζάκι (σειρά Ecomonoblocchi και Termopalex) με καινούρια διακόσμηση-επένδυση διαλέγοντας στη περίπτωση αυτή μέσα από την μεγάλη γκάμα διακοσμήσεων της Palazzetti

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΠΕΛΛΕΤ – PELLET

Μία οικονομική & πράσινη λύση για την θέρμανση του σπιτιού σου

Τα τζάκια pellet της Palazzetti μας είναι εστίες τζακιών που χρησιμοποιούν το πέλλετ ως καύσιμο, αντικαθιστώντας την παραδοσιακή τροφοδοσία με ξύλα. Αυτός ο τύπος τζακιού είναι ιδανικός για όσους θέλουν να συνδυάσουν την πρακτικότητα της πλήρως αυτόματης τεχνολογίας pellet με τη γοητεία της διακόσμησης ενός τζακιού.

Τα τζάκια pellet της Palazzetti είναι διαθέσιμα τόσο με τον τύπο θέρμανσης με ΑΕΡΑ (αερόθερμα τζάκια) όσο και με ΝΕΡΟ (τζάκια καλοριφέρ) και διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη και θερμική ισχύ.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΞΥΛΟΥ – PELLET (ΥΒΡΙΔΙΚΑ)

Με γνώμονα την ποιότητα και την υψηλή αισθητική

Η σειρά Multifire είναι η σειρά της Palazzetti με τα υβριδικά τζάκια με καύσιμο pellet/ξύλο.

Είναι τζάκια διπλής λειτουργίας, δηλαδή μπορούν να τροφοδοτούνται τόσο με ξύλο όσο και με pellet.

Τα υβριδικά τζάκια pellet/ξύλου συνδυάζουν ταυτόχρονα την παράδοση και την καινοτομία: απολαμβάνετε την ευχαρίστηση να βλέπετε την παραδοσιακή φλόγα σε συνδυασμό με τη μειωμένη κατανάλωση ξύλου και ταυτόχρονα έχετε την δυνατότητα και την ευκολία της αυτόματης λειτουργίας όταν χρησιμοποιείτε το πέλλετ ως καύσιμο που δεν απαιτεί την φυσικής σας παρουσία, ειδικά στις περιπτώσεις λειτουργίας του τζακιού τις νυχτερινές ώρες ή κατά τις ώρες που απουσιάζετε στην εργασία σας.

Τα υβριδικά ενεργειακά τζάκια pellet/ξύλου διατίθενται και στους δυο τύπους συστημάτων θέρμανσης ΑΕΡΑ ή ΝΕΡΟΥ-ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ, σε διάφορα μοντέλα με διαφορετικά μεγέθη και θερμική ισχύ.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΑΕΡΙΟΥ

Απολαύστε ζεστασιά σε κάθε χώρο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Eνεργεικά τζάκια αερίου DRU

Τα τζάκια αερίου της DRU, της μεγαλύτερης εταιρείας κατασκευής τζακιών αερίου στον κόσμο μπορούν να λειτουργήσουν με φυσικό αέριο ή υγραέριο. Τα ενεργειακά τζάκια αερίου της DRU είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές παγκοσμίως, διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, προσφέρουν ασφάλεια, μεγάλη άνεση και θέρμανση στο χώρο σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ

Ενεργεικά τζάκια υψηλής αισθητικής

Αν η καλαισθησία και η ομορφιά θέλετε να σας ακολουθούν παντού, στην Starfire διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από ενεργειακά τζάκια της Palazzetti της μεγαλύτερης και ποιοτικότερης εταιρείας παγκοσμίως στον χώρο. Πρόκειται για πραγματικά έργα τέχνης, σχεδιασμένα με έμφαση στη λεπτομέρεια.

Αυτά τα ενεργειακά τζάκια προσφέρουν υψηλή αισθητική και κορυφαίες αποδόσεις. Στις εκθέσεις μας μπορείτε να δείτε τζάκια αυτής της κατηγορίας και να επιλέξετε αυτό που θα δώσει ξεχωριστό στυλ σε κάθε χώρο.

Ενεργειακά τζάκια και περιβάλλον

Τα ενεργειακά τζάκια Palazzetti διαθέτουν πιστοποιήση  EcoDesign 2022. Η χημική αντίδραση της καύσης είναι πολύ σημαντικό να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρή-τέλεια, γι’ αυτό και τα ενεργειακά τζάκια της εταιρείας Palazzetti ακολουθούν τους αυστηρότερους κανόνες εκπομπής ρύπων. Διαθέτουν σύστημα δευτερογενούς καύσης, το οποίο συμβάλλει στη μείωση του μονοξειδίου του άνθρακα και των μικροσωματιδίων P10 που εκπέμπονται στην ατμόσφαιρα με ταυτόχρονη αύξηση της θερμικής απόδοσης και της ισχύος της εστίας. Αποτέλεσμα επίσης της σωστής καύσης είναι η μικρή παραγωγή υπολειμμάτων-στάχτης, το εσωτερικό της εστίας να παραμένει καθαρό ακόμη και μετά από συχνή χρήση, ενώ χάρις στην αεροκουρτίνα που διαθέτουν, το τζάμι παραμένει και αυτό καθαρό και φωτεινό.

Ενεργειακά τζάκια Palazzetti από την Starfire

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα ενεργειακών τζακιών ασύγκριτης ποιότητας και άριστης κατασκευής της ιταλικής εταιρείας Palazzetti, κορυφαίας παγκοσμίως στον χώρο. Πρόκειται για προϊόντα που ικανοποιούν ακόμη και τις υψηλότερες απαιτήσεις και ανταποκρίνονται στις αυστηρότερες προδιαγραφές που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Η εταιρεία μας σας παρέχει εγγύηση ορθής λειτουργίας και πιστοποίηση υψηλής απόδοσης γιατί στόχος μας είναι να παρέχουμε πάντα το καλύτερο.

Ενεργειακά τζάκια για όσους αναζητούν άριστη λειτουργία, μοναδικό σχεδιασμό και αντοχή στον χρόνο.

Διακοσμήσεις τζακιών Palazzetti

Η μεγαλύτερη γκάμα επιλογής στην αγορά, η ικανοποίηση κάθε επιθυμίας ήταν πάντα η αποστολή μας για αυτό το λόγο προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα γούστα και τις ανάγκες διακόσμησης, προσφέροντας λύσεις μέσα από μια ευρεία γκάμα επενδύσεων τζακιών. Περισσότερα από 150 μοντέλα, κατασκευασμένα με πρωτοποριακά μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας.

Για όσους επίσης επιθυμούν κάτι μοναδικό, εξειδικευμένο προσωπικό από σχεδιαστές και τεχνικούς δημιουργεί κατόπιν παραγγελίας αποκλειστικά σχέδια σε ειδικές διαστάσεις ώστε να δημιουργήσει το τέλειο τζάκι για το σπίτι του πελάτη.

Τι πρέπει να κάνετε να αποκτήσετε το ‘δικό σας’ Palazzetti, έρχεστε σε ένα σημείο πώλησης της Starfire φέρνετε μαζί σας μια κάτοψη του σπιτιού σας και μερικές φωτογραφίες του δωματίου που θα φιλοξενήσει το τζάκι έτσι ώστε να εστιάσουμε και να εξετάσουμε τις αισθητικές και λειτουργικές σας ανάγκες.

Από την επιθυμία σας γεννιέται ο σχεδιασμός

Το στούντιο design της Palazzetti θα σχεδιάσει γρήγορα ένα μοντέλο για εσάς που να ικανοποιεί κάθε σας ανάγκη, είτε προσαρμόζοντας στον χώρο σας ένα από τα 150 υπάρχοντα μοντέλα είτε δημιουργώντας ένα νέο.

Επισκεφθείτε λοιπόν ένα σημείο πωλήσεως Starfire για να βρούμε μαζί το ιδανικό ενεργειακό τζάκι για εσάς το οποίο σε συνδυασμό με το υπέροχο design που είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε όχι μόνο θα ζεστάνει τον χώρο σας με υψηλές αποδόσεις και με σεβασμό προς το περιβάλλον αλλά θα δημιουργήσουμε και την διακόσμηση των ονείρων σας.

Πρόκειται για προϊόντα που ικανοποιούν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις και ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Όλα τα συστήματα θέρμανσης διαθέτουν εγγύηση ορθής λειτουργίας και πιστοποιητικό άριστης απόδοσης και ποιότητας. Τα ενεργειακά τζάκια pellet ξύλου (υβριδικά) προσφέρουν απλόχερα την θαλπωρή της φλόγας σε συνδυασμό με την άνεση. Μπορείτε να μας επισκεφτείτε και να βρούμε μαζί το ενεργειακό τζάκι που όχι μόνο θα ζεστάνει αλλά θα διακοσμήσει τον χώρο σας. Γιατί στην εταιρεία μας επιδιώκουμε να σας παρέχουμε πάντα το καλύτερο.