Ενεργειακά τζάκια pellet ξύλου (υβριδικά) Palazzetti από την εταιρεία Starfire

Τα ενεργειακά τζάκια pellet ξύλου (υβριδικά) της Palazzetti αποτελούν μια ξεχωριστή κατηγορία τζακιών με πολλά πλεονεκτήματα. Καταρχάς έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν δυο διαφορετικά καύσιμα το ξύλο και το πέλλετ. Είναι η πιο σύγχρονη μορφή ενεργειακών τζακιών και η λειτουργία τους είναι πλήρως αυτοματοποιημένη μέσω ηλεκτρονικού κέντρου. Λειτουργούν με θερμοστάτη χώρου και είναι πολύ οικονομικά στην κατανάλωση. Με μια επίσκεψη στην έκθεσή μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τον υβριδικό αυτό τύπο ενεργειακό τζακιού που θα ζεστάνει οικονομικά, οικολογικά και θα ανανεώσει το χώρο σας.

Ενεργειακά τζάκια pellet ξύλου (υβριδικά): Κατηγορίες

Τα ενεργειακά τζάκια ξύλου pellet χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες:

  • τα αερόθερμα τα οποία ζεσταίνουν αέρα

  • τα καλοριφέρ τα οποία ζεσταίνουν νερό

Στα αερόθερμα ενεργειακά τζάκια ο παραγόμενος ζεστός αέρας μεταδίδεται στο χώρο μέσω ηλεκτρικού ανεμιστήρα. Υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς αυτού του αέρα με ειδικά κανάλια μέχρι και 15 μέτρα μακριά για να ζεστάνουμε όλο το σπίτι.

Τα ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ λειτουργούν όπως ένας λέβητας και μέσω του παραγόμενου ζεστού νερού μπορούμε να ζεστάνουμε ομοιόμορφα όλο το σπίτι χρησιμοποιώντας τα σωμάτα καλοριφέρ. Μπορούμε επίσης να συνδυάσουμε και τη λειτουργία του boiler για να έχουμε ζεστό νερό.

Τα ενεργειακά τζάκια pellet – ξύλου (υβριδικά) χρησιμοποιούν ως καύσιμο το ξύλο ή το πέλλετ. Η καύση ελέγχεται από το ηλεκτρονικό κέντρο. Η ενέργεια που παράγεται στον θάλαμο καύσης μεταδίδεται σε συγκεκριμένους ειδικούς θαλάμους. Στους θαλάμους αυτούς κυκλοφορεί ανάλογα με την κατηγορία τζακιού νερό ή αέρας.

Με το πάτημα ενός κουμπιού γίνεται αυτόματα η έναυση του καυσίμου. Επιλέγουμε την επιθυμητή θερμοκρασία στον χώρο μέσω θερμοστάτη. Η θερμική ενέργεια που παράγεται στον θάλαμο καύσης ελέγχεται από το ηλεκτρονικό κέντρο έτσι ώστε να παράγεται η απαιτούμενη ενέργεια για να ικανοποιήσει την επιθυμητή θερμοκρασία που έχουμε επιλέξει μέσω του θερμοστάτη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΤΖΑΚΙΑ PELLET – ΞΥΛΟΥ (ΥΒΡΙΔΙΚΑ)

Multifire NT ΑΕΡΟΣ
Multifire NT ΝΕΡΟΥ-Καλοριφέρ

Ενεργειακά τζάκια pellet ξύλου (υβριδικά) από τη Starfire

Τα ενεργειακά τζάκια pellet ξύλου (υβριδικά) υπόσχονται να καλύψουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τις ανάγκες θέρμανσης της σύγχρονης οικογένειας. Η Starfire είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της Palazzetti της μεγαλύτερης και ποιοτικότερης εταιρείας παγκοσμίως στον χώρο.

Τα ενεργειακά τζάκια ξύλου pellet Palazzetti σας προσφέρουν:

  • μεγάλη θερμική ισχύ

  • την καλύτερη θερμική απόδοση

  • διαθέτουν σύστημα δευτερογενούς καύσης-μετάκαυση

  • σέβονται το περιβάλλον τη φύση και έχουν τις χαμηλότερες εκπομπές CO και μικροσωματιδίων προς το περιβάλλον.

Πρόκειται για προϊόντα που ικανοποιούν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις και ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Όλα τα συστήματα θέρμανσης διαθέτουν εγγύηση ορθής λειτουργίας και πιστοποιητικό άριστης απόδοσης και ποιότητας. Τα ενεργειακά τζάκια pellet ξύλου (υβριδικά) προσφέρουν απλόχερα την θαλπωρή της φλόγας σε συνδυασμό με την άνεση. Μπορείτε να μας επισκεφτείτε και να βρούμε μαζί το ενεργειακό τζάκι που όχι μόνο θα ζεστάνει αλλά θα διακοσμήσει τον χώρο σας. Γιατί στην εταιρεία μας επιδιώκουμε να σας παρέχουμε πάντα το καλύτερο.

Γράψτε μας το προϊόν το οποίο σας ενδιαφέρει και όποια άλλη πληροφορία θεωρείτε σημαντική και θας σας απαντήσουμε το συντομότερο με την καλύτερη δυνατή προσφορά.