Λέβητες pellet

Οι λέβητες pellet αποτελούν την ιδανικότερη λύση για τη θέρμανση του σπιτιού σας καθώς συνδυάζουν τη μέγιστη δυνατή θερμική απόδοση με τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. Οι λέβητες pellet είναι εξαιρετικά δημοφιλείς σε χώρες με ανεπτυγμένη οικολογική συνείδηση όπως η γειτονική μας Ιταλία, η Γαλλία, η Αυστρία και άλλες. Στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού και όχι άδικα αφού χαρακτηρίζονται από πλήθος πλεονεκτημάτων. Η Starfire είναι ο αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των κορυφαίων εταιρειών Palazzetti, STEP και Biodom στην Ελλάδα καθώς επίσης και αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων τους σε όλη την Ελλάδα.

Λέβητες pellet : ποια είναι τα πλεονεκτήματά τους

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα είναι τα εξής :

 • Οι χαμηλές εκπομπές ρύπων

 • Οι υψηλές θερμικές αποδόσεις

 • Η οικονομικότερη τιμή της καύσιμης ύλης

 • η ευκολία στη χρήση

 • Η αυτοματοποιημένη λειτουργία

 • Η συσκευασμένη καύσιμη ύλη

 • Το αυτοκαθαριζόμενο δοχείο καύσης

 • Η γρήγορη τοποθέτηση

 • Το σύστημα θερμοστατικού ελέγχου

 • Πιστοποίηση EcoDesign 2022
 • Ενεργειακή κλάση Α++

 • Αθόρυβη λειτουργία

Λέβητες pellet : λίγα λόγια την καύσιμη ύλη

Τα pellet έχουν μήκος περίπου 4mm και διάμετρο 4 έως 8mm. Η θερμογόνος ισχύς τους είναι 18mj/Kg(4300Kcal/Kgr).

Όπως κάθε είδους προϊόν έτσι και τα pellet κυκλοφορούν σε διάφορες κατηγορίες ποιότητας ανάλογα με τα χημικά χαρακτηριστικά τους και την απόδοση που έχουν κατά την καύση τους. Είναι καθοριστικής σημασίας, τα pellet που θα επιλέξετε να είναι πιστοποιημένα με βάση τα πρότυπα EN 14961-2 και EN plus. Τα οποία καθορίζουν την ποιοτική κατηγορία των pellet και εγγυώνται την καταλληλότητά τους για οικιακή χρήση για να εξασφαλίσετε τόσο την ασφαλή λειτουργία του λέβητα όσο και τη μη επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Η χρήση πιστοποιημένης καύσιμης ύλης διασφαλίζει την απουσία ουσιών οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα υγείας σε εσάς ή τους οικείους σας.

Λέβητες pellet από τη starfire

Οι λέβητες pellet των εταιρειών Palazzetti και STEP Ιταλίας και Biodom Σλοβενίας είναι ό,τι πιο εξελιγμένο τεχνολογικά υπάρχει αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια αγορά. Οι λέβητες pellet των ηγετικών αυτών εταιρειών στο χώρο της θέρμανσης χαρακτηρίζονται από τεχνολογική υπεροχή και άρτια σχεδίαση. Χάρη στις πολύχρονες έρευνες και τις πρωτοποριακές κατασκευές τους, έχουν καταφέρει να εδραιωθούν στην κορυφή των συστημάτων θέρμανσης με καύσιμη ύλη τη βιομάζα pellet.

Σε εμάς μπορείτε να προμηθευτείτε λέβητες pellet ενεργειακής κλάσης 5, πιστοποιημένους σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατασκευασμένους από τα ανθεκτικότερα υλικά, οι οποίοι συνοδεύονται από πολύχρονη εγγύηση.

Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό μας χώρο και μη διστάσετε να απευθυνθείτε στους εξειδικευμένους υπαλλήλους μας προκειμένου να σας βοηθήσουν στην επιλογή του συστήματος θέρμανσης που καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες του χώρου σας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ PALAZZETTI

JP 15 KW Λέβητας pellet
JP 21 KW Λέβητας pellet
KP 25 KW Λέβητας pellet
KP 30 KW Λέβητας pellet

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ BIODOM

BIODOM 21
BIODOM 27 C5 DF34

Γράψτε μας το προϊόν το οποίο σας ενδιαφέρει και όποια άλλη πληροφορία θεωρείτε σημαντική και θας σας απαντήσουμε το συντομότερο με την καλύτερη δυνατή προσφορά.