Ενεργειακά τζάκια ξύλου Palazzetti από την εταιρεία Starfire

Τα ενεργειακά τζάκια ξύλου αποτελούν έναν εξαιρετικό τρόπο να ζεστάνουμε ομοιόμορφα ακόμα και ολόκληρο το σπίτι μας. Η εικόνα της φωτιάς χαρίζει στον χώρο μια αίσθηση θαλπωρής, μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Άλλωστε τα ενεργειακά τζάκια ξύλου της εταιρείας μας αποτελούν ένα κομψοτέχνημα για κάθε χώρο.

Ενεργειακά τζάκια ξύλου Palazzetti

Η Palazzetti είναι η μεγαλύτερη και κορυφαία από πλευράς ποιότητας εταιρεία παγκοσμίως στον χώρο. Τα ενεργειακά τζάκια Palazzetti:

  • Προσφέρουν υψηλότερη θερμική ισχύ

  • Μεγαλύτερη θερμική απόδοση

  • Χαμηλή κατανάλωση ξύλου

  • Είναι οικολογικά, σέβονται το περιβάλλον καθώς διαθέτουν σύστημα μετάκαυσης (χαμηλότερες εκπομπές CO και άλλων ρύπων)

Τα ενεργειακά τζάκια ξύλου χωρίζονται σε δυο κατηγορίες, τα αερόθερμα τα οποία ζεσταίνουν αέρα και τα καλοριφέρ τα οποία ζεσταίνουν νερό. Και στις δυο κατηγορίες η θερμική ενέργεια δημιουργείται από την καύση του ξύλου στο θάλαμο καύσης και στη συνέχεια μεταφέρεται σε ειδικούς θαλάμους όπου κυκλοφορεί ο αέρας ή το νερό.

Στα αερόθερμα ενεργειακά τζάκια ξύλου, ο παραγόμενος ζεστός αέρας μεταδίδεται με ελεύθερη φυσική ροή ή μέσω ηλεκτρικού ανεμιστήρα στο χώρο που είναι εγκατεστημένο το τζάκι ή διαμέσου καναλιών υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς του έως και 15μ μακριά για την θέρμανση και ολόκληρου του σπιτιού.

Σε αυτή την κατηγορία ενεργειακών τζακιών ανήκουν και τα ένθετα (ή κασέτες) τα οποία μας επιτρέπουν να μετατρέψουμε αυθημερόν χωρίς μερεμέτια ένα παραδοσιακό τζάκι σε ενεργειακό

Τα ενεργειακά τζάκια ξύλου καλοριφέρ λειτουργούν όπως ένας λέβητας. Παράγουν ζεστό νερό και χρησιμοποιώντας τα σώματα καλοριφέρ του σπιτιού μπορούν να ζεστάνουν ομοιόμορφα και οικονομικά ολόκληρο το σπίτι. Έχουν επίσης την δυνατότητα να ζεστάνουν και το boiler ώστε να έχουμε και ζεστό νερό χρήσης.
Ecomonoblocco EL 78 Frontale  + 02 Ring Ghisa

Ecopalex GTM90 N
Thermofix

IKI 16:9 Termofix +
O2Ring
Ecomonoblocco  WT 60 3D N16 Termofix

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΤΖΑΚΙΑ ΝΕΡΟΥ – ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

Termopalex BX300 Frontale
Termopalex 78 VC Frontale
Termopalex BX300 FAST DX/SX
Termopalex 86 V08 DX/SX

Γιατί να επιλέξω την Starfire

Η εταιρεία Starfire είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος της εταιρείας Palazzetti. Τα προϊόντα της Palazzetti που διανέμονται από την εταιρεία μας ικανοποιούν ακόμη και τις πιο υψηλές απαιτήσεις και ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση. ‘Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μεγάλη γκάμα ενεργειακών τζακιών, μοντέλα διαμπερή, μονής, διπλής ή τριπλής όψης σε διάφορα μεγέθη, απαράμιλλης ποιότητας, απόδοσης και αισθητικής.

Για όλα τα ενεργειακά τζάκια η εταιρεία μας παρέχει εγγύηση ορθής λειτουργίας και πιστοποίηση άριστης απόδοσης και ποιότητας. Στόχος μας να σας παρέχουμε πάντα το καλύτερο!

Γράψτε μας το προϊόν το οποίο σας ενδιαφέρει και όποια άλλη πληροφορία θεωρείτε σημαντική και θας σας απαντήσουμε το συντομότερο με την καλύτερη δυνατή προσφορά.