Ενεργειακές Σόμπες Palazzetti από την εταιρεία Starfire

Οι ενεργειακές σόμπες ήρθαν για να μείνουν, κρατώντας το χώρο σας ζεστό με τον πιο ασφαλή και οικολογικό τρόπο. Οι σύγχρονες ενεργειακές σόμπες της εταιρείας Palazzetti εκτός από τον άψογο εξωτερικό σχεδιασμό είναι κατασκευασμένες από εξαιρετικά ανθεκτικά υλικά. Η άρτια τεχνολογική τους σχεδίαση συνδυάζει τόσο την υψηλή θερμική απόδοση όσο και την εξοικονόμηση ενέργειας. Τα τελευταία χρόνια βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών και έχουν κερδίσει επάξια αυτή τη θέση.

Ενεργειακές σόμπες Palazzetti από την εταιρεία Starfire

Η Starfire είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ιταλικής εταιρείας Palazzetti. Η κορυφαία αυτή εταιρεία κατέχει ηγετικό ρόλο στον τομέα της θέρμανσης σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα προϊόντα της συνοδεύονται από πολυετή εγγύηση, είναι λεπτομερώς σχεδιασμένα και πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ποικιλία των σχεδίων, των μεγεθών και των χρωμάτων μπορεί να ικανοποιήσει ακόμη και όσους έχουν υψηλές αισθητικές απαιτήσεις.

Ενεργειακές σόμπες : σε ποιες κατηγορίες διακρίνονται

Οι ενεργειακές σόμπες διακρίνονται σε δύο κύριες κατηγορίες ανάλογα με το είδος του στερεού καυσίμου που απαιτείται :

  • ενεργειακές σόμπες ξύλου

  • ενεργειακές σόμπες pellet

Οι ενεργειακές σόμπες ξύλου – pellet χωρίζονται ανάλογα με τον τρόπο που διαχέουν τη θερμότητα στο χώρο σε δύο επιμέρους κατηγορίες:

  • στις αερόθερμες σόμπες

  • στις σόμπες καλοριφέρ ή νερού

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΟΜΠΕΣ ΞΥΛΟΥ

Οι σόμπες ξύλου Palazzetti νέας γενιάς συνδυάζουν την παράδοση με τη μοντέρνα αισθητική. Το στυλ τους είναι εκλεπτυσμένο και προσδίδουν μια νοσταλγική αύρα στο χώρο σας. Είναι κατασκευασμένες από χάλυβα, ο θάλαμος καύσης είναι επενδυμένος με πυρίμαχο υλικό Thermofix ή με μαντέμι, η πόρτα διαθέτει κεραμικό γυαλί προσφέροντας μεγάλη οπτική επαφή με την φλόγα. Η επένδυση τους είναι μεταλλική ή από πορσελάνη σε διάφορα χρώματα.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΟΜΠΕΣ PELLET

Oι σόμπες pellet Palazzetti είναι πολύ εξελιγμένες τεχνολογικά και έχουν να επιδείξουν πλήθος πλεονεκτημάτων, μεγάλη θερμική απόδοση συνδυασμένη με ελάχιστη κατανάλωση, μεγάλη αυτονομία λειτουργίας, σχεδόν αθόρυβης λειτουργίας, ρύθμιση της επιθυμητής θερμοκρασίας, αυτόματη τροφοδοσία και ανάφλεξη, αυτοκαθαρισμός. Είναι κατασκευασμένες από χάλυβα, ο θάλαμος καύσης μπορεί να είναι επενδυμένος με πυρίμαχο υλικό Magnofix, το δοχείο καύσης είναι από μαντέμι. Η επένδυση τους είναι μεταλλική ή από πορσελάνη σε διάφορα χρώματα.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ