Ενεργειακές σόμπες ξύλου Palazzetti από την εταιρεία Starfire

Οι ενεργειακές σόμπες ξύλου είναι ένας συνδυασμός παραδοσιακής και σύγχρονης αισθητικής. Αν και τις προηγούμενες δεκαετίες είχαν παραγκωνιστεί, τα τελευταία χρόνια κερδίζουν συνεχώς έδαφος αφού πλέον οι σύγχρονες ενεργειακές σόμπες ξύλου είναι εξελιγμένες τεχνολογικά ούτως ώστε να επιτυγχάνουν υψηλότερη απόδοση καύσης και σχεδόν μηδενική παραγωγή ρύπων και ουδεμία σχέση έχουν με τις απλές, κλασικές ξυλόσομπες. Οι ενεργειακές σόμπες ξύλου της γνωστής εταιρείας Palazzetti, έχουν πιστοποιηθεί με βάση τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι ικανές να ζεστάνουν επαρκώς ακόμη και οικίες που ξεπερνούν τα 140 τ.μ.

Ενεργειακές σόμπες ξύλου : Ποια είναι τα πλεονεκτήματά τους;

Οι σύγχρονες σόμπες ξύλου της εταιρείας palazzetti δεν έχουν την παραμικρή ομοιότητα με τις κλασικές ξυλόσομπες που χρησιμοποιούνταν παλαιότερα. Τα κύρια πλεονεκτήματά τους είναι τα ακόλουθα :

 • Είναι φιλικές προς το περιβάλλον

 • Χρειάζονται πολύ λιγότερη καύσιμη ύλη

 • Διαθέτουν σύστημα μετάκαυσης

 • Χαρακτηρίζονται από μεγάλη ανθεκτικότητα

 • Η εγκατάστασή τους πραγματοποιείται με μεγάλη ευκολία

 • Είναι εξαιρετικά απλές στη χρήση

 • Πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας

 • Η θερμική τους απόδοση αγγίζει το 87%

 • Πιστοποίηση EcoDesign 2022

 • Ενεργειακή κλάση Α++

 • Εγκατάσταση από εξουσιοδοτημένα συνεργεία

 • After Sales

Στις αερόθερμες σόμπες ξύλου ο παραγόμενος θερμός αέρας μεταδίδεται στον χώρο είτε με φυσική ροή, είτε μέσω ενσωματωμένου ηλεκτρικού ανεμιστήρα.

Εάν θέλετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στην επιλογή της καύσιμης ύλης. Η καύσιμη ύλη, στην προκειμένη περίπτωση το ξύλο, θα πρέπει απαραιτήτως να είναι από φυσικό ξύλο δέντρου, το οποίο δεν θα έχει υποστεί κανενός είδους επεξεργασία, ούτε θα έχει επιβαρυνθεί με πρόσθετες χημικές ουσίες, όπως πχ βερνίκια. Επιπλέον καθοριστικής σημασίας είναι το ποσοστό υγρασίας που έχει απορροφήσει το ξύλο. Εάν αυτή ξεπερνάει το 20% τότε η θερμογόνος ισχύ του δεν θα είναι υψηλή. Για τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση θα πρέπει τα ξύλα που θα επιλέξετε να έχουν στεγνώσει φυσικά, σε εξωτερικό περιβάλλον και να έχουν παρέλθει 24 μήνες από την ημερομηνία κοπής τους.

Η Starfire είναι ο μοναδικός αντιπρόσωπος της κορυφαίας ιταλικής εταιρείας Palazzetti στην Ελλάδα και αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων της ανά την Ελλάδα.

Η Starfire με εμπειρία 36 χρόνων στο χώρο της θέρμανσης διακρίνεται για τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της καθώς και για το εξειδικευμένο προσωπικό της.

Ελάτε σε μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε μέσα από μία ευρεία γκάμα την ενεργειακή σόμπα που θα εναρμονίζεται απόλυτα με το χώρο σας.

Το κύριο υλικό κατασκευής τους είναι ο χάλυβας , εσωτερικά ο θάλαμος καύσης είναι επενδεδυμένος με πυρίμαχο υλικό Thermofix ή μαντέμι και η πόρτα τους διαθέτει κεραμικό κρύσταλλο προσφέροντας μεγάλη οπτική επαφή με την φλόγα. Η εξωτερική επένδυση τους ανάλογα με τον τύπο που θα επιλέξετε μπορεί να αποτελείται από μέταλλο ή πορσελάνη ή από φυσική πέτρα Ollare.

Η σχεδίαση τους είναι επιμελώς φροντισμένη και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και χρωμάτων. Μπορεί επίσης να διαθέτουν και ενσωματωμένο φούρνο ψησίματος.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΕΡΟΘΕΡΜΕΣ ΣΟΜΠΕΣ

ELSA STAR Canalizzabile
Ceramica

IKI 16:9 Termofix + O2Ring
Metallo

EVA S
Ceramica

STELLA CON FORNO
Ceramica

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΟΜΠΕΣ ΝΕΡΟΥ-ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

SPHERA IDRO 10 Termofix + O2Ring BASE Metallo
SPHERA IDRO 10 Termofix + O2Ring TOP Metallo
SPHERA IDRO 14 Termofix + O2Ring BASE Metallo
SPHERA IDRO 14 Termofix + O2Ring TOP

Γράψτε μας το προϊόν το οποίο σας ενδιαφέρει και όποια άλλη πληροφορία θεωρείτε σημαντική και θας σας απαντήσουμε το συντομότερο με την καλύτερη δυνατή προσφορά.